Welke betaalmogelijkheden bieden jullie?

We bieden de volgende betaalmogelijkheden:


Welke betaalmogelijkheden bieden jullie? 9

Ideal
Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving.

 

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie? 10
Credit card
Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. We werken samen met Mollie; zij zijn volledig PCI DSS-compliant.

We ondersteunen alle afgebeelde creditcards.

 

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie? 11

Paypal
Heb je een Paypal account, dan kun je daarmee betalen.
De opzet van PayPal is dat zowel jij als koper als wij als verkoper zijn beschermd. De koper is beschermd doordat de verkoper alleen kan zien dat het geld aan zijn Paypal rekening is betaald, maar niet gelijk kan opnemen. Hiermee is de koper beschermd voor het niet leveren van het betaalde artikel en ook voor het niet geleverd krijgen van het werkelijk bestelde artikel.

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie? 12

Achteraf betalen met Billink
Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt.
Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt via BAGOA je tas en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *